Една чудесна салата, чиято рецепта взаимствах от Bruno Albouze. Изменетията, които направих не са малки. При него пастета е с дроб от треска, а аз го замених с риба тон, тъй като е по-достъпен продукт за всички. От себе си добавих лимонова кора, каперси, чушка, магданоз и бяло вино. Получи се изключително вкусна салата, която ще задоволи всеки вкус. Ще се радвам да опитате.

Tags: Салати Риба и морски дарове

Към рецептата...Салата с риба тон и маслинен винегрет

  • Hits: 3870

Салата Одеса

 

"Одеса" е една от най-вкусните украински салати. Не знам кой и кога е сътворил рецептата, нито защо я е нарекъл с това име. Салатата е много популярна и обичана в цяла Русия, както и в много други страни. Търпи вариации в приготвянето, но основните продукти си остават винаги едни и същи - прясна краставица, кашкавал, царевица, варени яйца и ароматен сметанов дресинг. Днес ви представям именно този вариант. Салатата е много свежа, опитайте я!

Tags: Салати

Към рецептата...Салата Одеса

  • Hits: 27156

 

BILLA е първата международна верига супермаркети, която стъпва на българския пазар. Това се случва през 2000 година и в момента разполага със 131 магазина в 38 града в страната, което прави BILLA България  компания с национален обхват. Според данни от независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS, българските потребители определят BILLA България като водеща в категориите „Отдел за пресни плодове и зеленчуци във верига супермаркети“. И това не е случайно. BILLA България ръководи редица проекти в подкрепа на българската икономика и местното производство. Един от тях е и „BILLA Градини“, който осигурява на клиентите на веригата пресни плодове и зеленчуци.  През 2018 година бе стартирана и дългосрочната програма за намаляване на пестицидите, като се осъществява контрол върху наличието на остатъчни пестициди в продуктите, които достигат до крайния потребител. Ежеседмичните лабораторни изследвания на плодовете и зеленчуците заедно с резулатите от тях  се публикуват в сайта на BILLA.

Tags: Салати

Към рецептата...Коктейлна салата Блъди Мери

  • Hits: 3631

 

В русия обичат да похапват различни мариновани зеленчуци. Разнообразието е много голямо. Както на рецепти, така и като избор на зеленчуци. Любими са им пресносолите тип туршии, които стават готови за броени часове или дни. Днешната рецепта е съвсем лесна, но определено заслужава внимание. Маринованите домати са много вкусни и чудесно мезе за аперитив.

Tags: Салати

Към рецептата...Мариновани домати по руски

  • Hits: 12103

Руло от риба тон

 Един нов прочит на любимата по цял свят салата с риба тон. Рибеното руло e много фино, меко и ароматно. Освен за салата е подходящо за предястие, както и като пастет, намазан на филийка. Може да се приготви ден-два предварително и да се съхранява в хладилник.

Tags: Салати Риба и морски дарове

Към рецептата...Руло от риба тон

  • Hits: 8570
Бисквитките помагат на сайта да работи нормално. Моля, потвърдете използването на бисквитките.