Ягоди, аромат на бъз, хрупкава маслена основа и неустоим бадемов крем! Отделните компоненти на тортата може да направите дори няколко дена предварително и да я сглобите, когато ришите да я поднесете. Големината на формата не е от голямо значение. Ако е по-малка тортата ще стане по-висока, ако е по-голяма ще е по-ниска.

Tags: Торти

Към рецептата...Бадемова торта с ягоди и крем с бъз

  • Hits: 6064

 

Може би много от вас са опитвали тази торта в Икеа. Емблематична за Швеция, но позната и харесвана в цял свят. Предлагам ви рецепта за домашна торта, която е много по-вкусна от всяка, която може да се купи по магазините. Великолепна е, залужава внимание!

Tags: Торти

Към рецептата...Шведска бадемова торта

  • Hits: 49937

Портокалова торта

 

Тортата е един сън! Толкова нежна, ароматна и фина, че наистина е за сънуване. Съвсем лесна е за приготвяне, а най-хубавото е, че повечето компоненти може да се направят поотделно дни предварително. Ако обичате портокали не пропускайте да я опитате. Ще останете очаровани!

Tags: Торти

Към рецептата...Портокалова торта

  • Hits: 17902

 

Това е специална торта, приготвена по специален повод за един специален човек. Мама! Няма нищо по-голямо на света от нея, нищо по-значимо и любимо! Честит рожден ден, маме. Обичам те безкрайно!

Tags: Торти

Към рецептата...Шоколадово-каремелена торта

  • Hits: 20048

 

Представям ви една изключително вкусна ябълкова торта. Може би е от ябълковите десерти, които до момента са ми харесали най-много. Не е прищна на вид като стандартните кръгли торти, но вкусът е толкова великолепен, че си заслужава да я опитате. Интересна е като технология на приготвяне и е емблематична за Бавария. Всички съставки по отделно могат да се приготвят ден-два предварително. След като я сглобите непременно оставете тортата да отлежи един ден в хладилника преди да я сервирате. Тортата става доста голяма, парчетата се режат идеално на тънки, дебели резени или на пасти.

Tags: Торти

Към рецептата...Баварска ябълкова торта

  • Hits: 49496
Бисквитките помагат на сайта да работи нормално. Моля, потвърдете използването на бисквитките.