Сладкишът, който ви представям е с ябълки и фина маслена основа. Но това, което го прави различен от останалите е кремът от печено кисело мляко. Лек и пухкав като облак, отлично се съчетава с ябълковия пълнеж и придава невероятно свежест. Опитайте!

Tags: Сладкиши

Към рецептата...Ябълков сладкиш с кисело мляко

  • Hits: 20614

 

 

 

Хрупкава маслена основа, пълни с орехи сушени сливи и нежна сметанова заливка. За още повече вкус - портокалови корички. Комбинацията е интересна и неустоимо вкусна!

Tags: Сладкиши

Към рецептата...Сметанов сладкиш със сушени сливи и орехи

  • Hits: 10458

 

Есенен сладкиш с хрупкава маслена основа, свеж вкус на сливи и канелено-орехов кекс. Оставете го да престои един ден преди да го поднесете, за да могат всички аромати да се споят добре.

Tags: Сладкиши

Към рецептата...Орехов сладкиш със сливи

  • Hits: 18419

Бадемови квадрати

 

Тези бадемови квадрати са наистина неустоими! Ухаят на масло, бадеми, коняк и мандарина. Тестото е класическо маслено, което може да ползвате като основа на други сладкиши или от него да изпечете бисквити.

Tags: Сладкиши Коледа

Към рецептата...Бадемови квадрати

  • Hits: 15357

 

На вашето внимание представям нежен тарт с боровинки и дъх на лавандула. Рецептата е съставена изцяло от мен. Поразгледах какво се намира в хладилника и килера, взех лист и химикал и записах точните пропорции на продуктите, които използвах. Получи се сладкиш с чудесен вкус и вид.

Tags: Сладкиши

Към рецептата...Лавандулов тарт с боровинки

  • Hits: 8343
Бисквитките помагат на сайта да работи нормално. Моля, потвърдете използването на бисквитките.